Transitievergoeding Maastricht

 

Welkom bij transitievergoedingbureaukiezen Maastricht!

Jij bezoekt onze webpagina transitievergoeding Maastricht met een reden. Wellicht ben je puur nieuwsgierig wat de transitievergoeding inhoudt of ben je inmiddels in een situatie terecht gekomen waarbij de transitievergoeding voor jou of voor jouw bedrijf gaat gelden. In alle gevallen proberen wij je te helpen in het vinden van de juiste informatie en/of oplossing.

Wil je direct en kosteloos in contact komen een van de adviseurs uit jouw regio? Klik hier voor het overzicht

Natuurlijk bedienen wij ook: Valkenburg, Weert, Bunde, Kerkrade, Heerlen etc. Dit doen wij vanuit ons kantoor maar komen desgewenst persoonlijk bij je langs.

Transitievergoeding Maastricht adviseur eerst leren kennen

Het eerste gesprek is dan ook altijd GRATIS. De ene adviseur past gewoonweg beter bij jou dan de ander. En daarna? Een oplossing vinden voor de arbeidsrelatie of aanvangen met het outplacementtraject. Veelal worden transitievergoedingcoaches ingezet voor:

  • hulp tijdens het arbeidsconflict, ontslagprocedure of reorganisatie.
  • hulp als de transitievergoeding is toegewezen en je op jacht gaat naar een nieuwe baan.

De Kosten? De vergoeding voor de adviseur zal vanuit de transitievergoeding worden gerealiseerd.

Kun je hulp gebruiken bij het maken van een juiste keuze dan kun je ons altijd centraal bereiken middels https://www.transitievergoedingbureaukiezen.nl/contact Wij staan je graag en onafhankelijk te woord.

 

Meer informatie omtrent de transitievergoeding

De transitievergoeding is de vervangende naam voor de ontslagvergoeding! Nieuwe wijn in oude zakken? Dat wel maar er gelden ook nieuwe regels omtrent het ontslag, de wijze van berekenen, de hoogte van de vergoeding en tevens de wijze van aanwenden van deze vergoeding. Een voorbeeld:

De ontlsagroute via het UWV moet straks worden gekozen als er sprake is van bedrijfseconomische redenen voor ontslag of van langdurige arbeidsongeschiktheid. De route via de Kantonrechter moet straks worden gekozen als er sprake is van een persoonlijk conflict of in de persoon gelegen redenen voor ontbinding van de arbeidsovereenkomst. Een werkgever kan dus niet meer zelf bepalen welke route hij kiest. Hierdoor krijgen gelijke gevallen een gelijke behandeling.

Er verandert dus veel ook voor jou of voor je bedrijf! Maar er is nog veel meer. Klik hier voor een duidelijk en transparant overzicht voor wat het voor jou betekent. “meer informatie”

Over Ons

Transitievergoedingbureau.nl is een concept van Thobs Career Development. Deze regionale arbeidsmarktexperts zetten zich in voor een sterke ondersteuning bij de transitievergoeding middels informatie en transitievergoedingcoaches voor zowel bedrijven als particulieren.

Andere Websites zijn:
www.besteedjetransitievergoeding.nl
www.transitievergoedingburokiezen.nl
www.voordebaan.nl
www.outplacementbureauzoeken.nl

Transitievergoedingbureaukiezen.nl

Is een landelijk opererende organisatie.

ikwilook