Transitievergoedingbureau kiezen

Een transitievergoedingbureau kiezen

Je zit in een ontslagsituatie wat nu? Doe ik het wel goed? Wat is redelijk? Wat is maximaal? Hoe moet het nu verder? Zo maar een paar vragen die wij dagelijks in onze praktijken tegenkomen. Om U nu en voor altijd Tijdig, In uw regio, Op juiste te wijze ondersteunen hebben de arbeidsrechtkracht gebundeld in één sterke onafhankelijke website. www.transitievergoedingbureaukiezen.nl Hoe werkt het? 

  • Kies een transitievergoedingconsulent in de regio.
  • U krijgt direct een beeld en een begeleidende tekst om een eerste indruk op te doen. 
  • Neem contact op met de transitievergoedingscoach naar keuze.

Het eerste gesprek is altijd GRATIS. De ene adviseur past gewoonweg beter bij jou dan de ander. En voor alle achtergrondinformatie en “weetjes” over de transitievergoeding klikt u “hier op meer transitievergoedinginformatie”. Ook die informatie is vrij toegankelijk.

En daarna? Een oplossing vinden voor de arbeidsrelatie of aanvangen met het outplacementtraject. Daar kunt u hulp bij gebruiken. De Kosten? U krijgt voor aanvang altijd een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. De vergoeding voor de transitievoergoedingsbegleiding zal vanuit de transitievergoeding worden gerealiseerd. 

 

Wij staan klaar voor zowel bedrijven als professionals. Kies hier je bureau uit je regio “Zoek bureau in de regio”.

Over Ons

Transitievergoedingbureau.nl is een concept van Thobs Career Development. Deze regionale arbeidsmarktexperts zetten zich in voor een sterke ondersteuning bij de transitievergoeding middels informatie en transitievergoedingcoaches voor zowel bedrijven als particulieren.

Andere Websites zijn:
www.besteedjetransitievergoeding.nl
www.transitievergoedingburokiezen.nl
www.voordebaan.nl
www.outplacementbureauzoeken.nl

Transitievergoedingbureaukiezen.nl

Is een landelijk opererende organisatie.

ikwilook